Lotte à la diepoise

Lotte à la diepoise

4.0 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • étoiles de badiane
    3
  • de filet de lotte, sans peau et sans arêtes coupées en morceaux
    500 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    300 g
  • de moules
    300 g
  • échalotes coupées en deux
    3
  • de vin blanc
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • couscous pour le service
    riz, pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304.2 kcal / 1271.8 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 341.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...