
Urządzenia i Akcesoria
Lotte à la diepoise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
étoiles de badiane3
-
de filet de lotte, sans peau et sans arêtes coupées en morceaux500 g
-
de crevettes cuites, décortiquées300 g
-
de moules300 g
-
échalotes coupées en deux3
-
de vin blanc150 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
de beurre coupé en morceaux50 g
-
couscous pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
304.2 kcal /
1271.8 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Sód
341.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend en automne
10 Przepisów
Francja
Francja