Lotte à la diepoise

Lotte à la diepoise

4.0 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 3 étoiles de badiane
  • 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes coupées en morceaux
  • 300 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 300 g de moules
  • 3 échalotes coupées en deux
  • 150 g de vin blanc
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • couscous pour le service
    riz, pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 341.3 mg
Białko 28.7 g
Kalorie 1271.8 kJ / 304.2 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...