Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres

Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
  • 30 g de sauce de soja
  • 20 g de mirin
  • 12 huîtres creuses, non ouvertes
  • 5 g gingembres frais
  • 80 g d'oignons nouveaux
  • 650 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 200 g de carottes taillées en julienne
  • 150 g de radis noir taillé en julienne
  • 1 tige de citronnelle fraîche finement ciselée
  • 20 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25.8 g
Kalorie 763 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...