Feuilleté tressé au chèvre et aux olives

Feuilleté tressé au chèvre et aux olives

4.4 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts

Składniki

La pâte feuilletée
  • de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
    200 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    1 pincée
La garniture
  • de parmesan, coupé en morceaux
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • d'olives noires dénoyautées
    220 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
    200 g
  • œuf battu
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 615.5 kcal / 2556.3 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 49.3 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 28.5 g
Sód 892 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...