Feuilleté tressé au chèvre et aux olives

Feuilleté tressé au chèvre et aux olives

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts

Składniki

La pâte feuilletée
  • 200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 220 g d'olives noires dénoyautées
  • 50 g de crème fraîche
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
  • 1 œuf battu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 892 mg
Białko 15.7 g
Kalorie 2556.3 kJ / 615.5 kcal
Tłuszcz 49.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 28.5 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...