
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 20 g de sucre en poudre
- 500 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre coupé en morceaux
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 55.9 kcal / 234.6 kJ
- Białko
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Sód
- 15 mg