
Urządzenia i Akcesoria
Craquelins bretons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
50 pièces
Składniki
-
de lait200 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée15 g
-
de sucre en poudre20 g
-
de farine et un peu pour le plan de travail500 g
-
de sel1 pincée
-
de beurre coupé en morceaux100 g
-
œuf1
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
55.9 kcal /
234.6 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
15 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja