Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 500 g curgete cortada ao meio e em rodelas (1 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 46.9 kJ / 11.2 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 11 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 300 g de couve-flor
25 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 Min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 Min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 Min
Cozer 200-400 g de alho-francês
30 Min
Cozer 600-800 g de curgete
35 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 400-800 g de couve
30 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 300 g de couve
20 Min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 Min