Urządzenia i Akcesoria
Syrop orzechowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
800 g
Składniki
-
250 g orzechów laskowych, blanszowanych bez skórki (patrz wariant)
-
500 g wody
-
300 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.5 g
Kalorie
1474.8 kJ /
352.3 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Grzane wino
15 min
Marcepanowe batoniki
2 godz. 40 min
Grzaniec z cydru
25 min
Kartofelki marcepanowe
1 godz. 15 min
Trufle kawowe
30 min
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Sól bekonowa
45 min
Krem kokosowy
5 min
Semifreddo kawowe
6 godz. 30 min
Gruszki w czerwonym winie
3 godz. 10 min
Trufle rumowe
2 godz. 30 min
Latte piernikowe
50 min