Urządzenia i Akcesoria
Fish cakes with beurre blanc sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Fish cakes
-
water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)400 g
-
boneless white fish fillets cut into pieces (5 cm - see Tips)450 g
-
red onion1
-
garlic clove3
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces3 - 4
-
fresh dill fronds only1 bunch
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cornichons50 g
-
long red chilli trimmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
plain flour100 g
-
panko breadcrumbs200 g
-
eggs3
-
oil to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
-
fresh dill fronds only (approx. 10 g)5 sprigs
-
fresh chives (approx. 50 g)2 bunches
-
onion½
-
long red chilli½
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil40 g
-
cherry tomatoes250 g
-
white wine vinegar100 g
-
lemon juiced (approx. 40g)1
-
Dijon mustard (20 g)1 tbsp
-
salted butter cut into pieces280 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
353.5 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
2596 kJ /
620.5 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
42.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min