Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Salsa verde
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Boiled Eggs
20 Min
Mushroom risotto
30 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Roasted fennel dip
35 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min