Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Orange sponge cake
1 godz.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Delicious lemon pudding
55 min
Pickled vegetables
745 godz.
Lemon curd
20 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min