Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Celery leaf gremolata
5 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Pasta alla Vodka
15 min