Urządzenia i Akcesoria
Piccalilli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 720 godz. 35 min
835 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (2 cm)450 g
-
sea salt plus 1 teaspoon extra2 tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
mustard powder1 tbsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
apple cider vinegar plus 2 tablespoons extra220 g
-
raw sugar150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 835 g
Sód
14192.3 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
5277.4 kJ /
1261.3 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
213.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Shortcrust pastry
5 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Chicken and feijoa curry
35 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Tomato passata
1 godz. 40 min