Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 3 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 70 g lente-ui, in stukken
- ½ citroen, zeste en sap
- 9 zongedroogde tomaten
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- ½ tl gemalen witte peper, en meer naar smaak
- 220 g couscous met 5 tot 10 min. weektijd
- 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
- 500 g water, warm
- 10 g olijfolie
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Mosselen met frietjes
45 Min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Viscurry
35 Min
Vislasagne met courgette
1hod.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min