Wersje kompatybilne
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (opcjonalnie)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip in perziksaus
40min
Thaise burgers
30min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min