Wersje kompatybilne
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (opcjonalnie)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Kip met amandelen
25 min
Vastensoep
30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min