Urządzenia i Akcesoria
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
knoflookbol1
-
olijfolie35 g
-
ui gehalveerd250 g
-
honing30 g
-
graanmosterd40 g
-
Dijon mosterd (opcjonalnie)10 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 el
-
zout2 tl
-
kippenborstfilets (ong. 650 g)4
-
bloemkoolroosjes800 g
-
melk130 g
-
vers gemalen peper naar smaak¼ - ½ tl
-
verse tijmblaadjes1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
46 g
Kalorie
1596 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkere kip
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 godz. 40 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Kipfilets pizzaiola
55 min