Soupe verte aux yeux effrayants

Soupe verte aux yeux effrayants

4.6 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en quartiers
  • 30 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de bouillon de légumes en pâte
  • 1 c. à café de sel et un peu pour rectifier l'assaisonnement
  • ¼ c. à café de poivre moulu et un peu pour rectifier l'assaisonnement
  • 50 g d'olives noires dénoyautées
  • 200 g de mozzarella en billes coupées en deux
  • 10 g de feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 666.6 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 916.1 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...