
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en quartiers
- 30 g de beurre doux coupé en morceaux
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de bouillon de légumes en pâte
- 1 c. à café de sel et un peu pour rectifier l'assaisonnement
- ¼ c. à café de poivre moulu et un peu pour rectifier l'assaisonnement
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 200 g de mozzarella en billes coupées en deux
- 10 g de feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 219 kcal / 916.1 kJ
- Białko
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Sód
- 666.6 mg