Filet de colin, salade de betterave et roquette

Filet de colin, salade de betterave et roquette

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions

Składniki

  • de betteraves cuites émincées en fines lamelles (2 mm)
    200 - 250 g
  • de jus d'orange
    40 g
  • de vinaigre de cidre
    10 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • médaillons de colin 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) (voir "Conseil(s)")
    4
    4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun)
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de feuilles de thym frais
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1850 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
  • de roquette
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397 kcal / 1664.5 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...