
Urządzenia i Akcesoria
Filet de colin, salade de betterave et roquette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
de betteraves cuites émincées en fines lamelles (2 mm)200 - 250 g
-
de jus d'orange40 g
-
de vinaigre de cidre10 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel¾ c. à café
-
médaillons de colin 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) (voir "Conseil(s)")4
-
de poivre moulu¼ c. à café
-
de feuilles de thym frais1 c. à soupe
-
d'eau1850 g
-
de jus de citron (½ citron)30 g
-
de roquette100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
397 kcal /
1664.5 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson sous-vide
10 Przepisów
Francja
Francja