Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • échalote
    1
  • de beurre
    30 g
  • d'épinards frais
    200 g
  • de lait de coco
    400 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre 5 baies
    2 pincées
  • de parmesan râpé
    50 g
  • de maquereau fumé émietté
    150 g
  • de paprika
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244.6 kcal / 1012.3 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 342.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...