
Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide4
-
échalote1
-
de beurre30 g
-
d'épinards frais200 g
-
de lait de coco400 g
-
de crème liquide entière100 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre 5 baies2 pincées
-
de parmesan râpé50 g
-
de maquereau fumé émietté150 g
-
de paprika1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
244.6 kcal /
1012.3 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
342.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja