Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 échalote
  • 30 g de beurre
  • 200 g d'épinards frais
  • 400 g de lait de coco
  • 100 g de crème liquide entière
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 50 g de parmesan râpé
  • 150 g de maquereau fumé émietté
  • 1 c. à café de paprika

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 342.4 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 1012.3 kJ / 244.6 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...