Soupe au pistou aux spaghetti

Soupe au pistou aux spaghetti

4.0 23 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • d'ail pelées
    3 gousses
  • tomate pelée et en morceaux
    1
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • du sel (et 2 pincées)
  • du poivre moulu
  • oignon émincé
    1
  • d'ail
    2 gousses
  • de poireau émincé finement
    200 g
  • de céleri en petit dés
    1 branche
  • de carotte en petits dés
    100 g
  • d'eau
    1000 g
  • d'haricots verts extra-fins en tronçons
    100 g
  • de haricots coco roses frais et écossés
    150 g
  • de pomme de terre en petits dés
    100 g
  • de courgette en petits dés
    200 g
  • de pâtes sèches, type spaghetti (complet), en petits morceaux
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 448 kcal / 1870 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...