
Urządzenia i Akcesoria
Salade de radis et boulgour aux herbes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'eau400 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de boulgour150 g
-
de basilic frais équeutés3 brins
-
de persil frais équeutés3 brins
-
de coriandre fraîche équeutés3 brins
-
de radis roses200 g
-
d'huile de lin au citron10 g
-
de vinaigre de framboise15 g
-
d'huile d'olive10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
186.5 kcal /
784.8 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
26.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
402.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja