
Urządzenia i Akcesoria
Chocolat chaud des Incas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 tasses
Składniki
-
de chocolat noir détaillé en morceaux200 g
-
de cacao en poudre non sucré1 c. à soupe
-
de lait1000 g
-
étoiles de badiane4
-
gousse de vanille fendue dans la longueur1
-
clou de girofle1
-
bâton de cannelle1
-
de piment d'Espelette2 pincées
Wartości odżywcze na 1 tasse
Kalorie
293.2 kcal /
1218 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
18.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
135.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja