Roulés de poireau farcis au poulet

Roulés de poireau farcis au poulet

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de noix décortiquées
    40 g
  • de thym frais effeuillée
    1 branche
    1 pincée de thym déshydraté
  • de poivre moulu
    9 pincées
  • de poireau coupé en morceaux
    110 g
  • de bacon
    50 g
    50 g de tomates séchées
  • d'huile d'olive
    40 g
  • feuilles vertes de poireau (8-10 cm de long)
    8
  • filets de poulet, avec ou sans peau (environ 500 g), aplatis sur une épaisseur de 2-3 mm
    8
  • de sel
    8 pincées
  • de sauce de soja
    1 c. à soupe
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 433.8 kcal / 1814.8 kJ
Białko 30.5 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 639 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...