
Urządzenia i Akcesoria
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais5 g
-
d'ail1 gousse
-
de beurre coupé en morceaux80 g
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
d'eau500 g
-
de poivron vert détaillé en dés200 g
-
boîte de grains de maïs (250-300 g)1
-
tomates à farcir2
-
tournedos4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
396.5 kcal /
1652.8 kJ
Białko
32.8 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Sód
913.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja