Tagliolini au cabillaud et au combava

Tagliolini au cabillaud et au combava

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • gros sel pour l'eau des pâtes
  • d'échalotes
    100 g
  • de persil frais
    1 c. à soupe
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de piment d'Espelette
    1 c. à café rase
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • de cabillaud en morceaux (2 cm)
    450 g
  • de sel
    2 pincées
  • le zeste d'½ combava et un peu pour le dressage
  • d'eau et un peu pour la cuisson des pâtes
    100 g
  • de crème
    50 g
  • de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447.6 kcal / 1872.7 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 64.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 326.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...