
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
12
biscuits à la cuillère coupés en deux
lub 12 biscuits roses de Reims coupés en deux - 30 g de beurre coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
20
g de jus de citron
lub 20 g de limoncello -
250
g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
lub 250 g d'abricots surgelés détaillés en cubes (1-2 cm) - 200 g de yaourt à la vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 167.3 kcal / 704.7 kJ
- Białko
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Sód
- 36.8 mg