
Urządzenia i Akcesoria
Verrine à l'abricot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
biscuits à la cuillère coupés en deux12
-
de beurre coupé en morceaux30 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de jus de citron20 g
-
d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)250 g
-
de yaourt à la vanille200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
167.3 kcal /
704.7 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
25.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
36.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja