Gressins au fromage et pesto tout vert

Gressins au fromage et pesto tout vert

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 pièces

Składniki

Les gressins
  • de gruyère coupé en morceaux
    100 g
  • de persil frais
    10 g
  • d'eau
    600 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
    1 sachet levure boulangère sèche, (7 g)
  • de farine d'épeautre
    200 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de graines de cumin
    1 c. à soupe bombée
  • de sel
    ½ c. à café
Le pesto
  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • de fanes de carotte bio, grossièrement hachées (3-4 cm)
    50 g
    50 g de fanes de navet, bio, grossièrement hachées (3-4 cm)
  • de feuilles d'estragon frais
    25 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'amandes décortiquées
    80 g
  • d'huile d'olive
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 249 kcal / 1041.8 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 13.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 136.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...