Porridge au coulis de fraises

Porridge au coulis de fraises

4.6 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • 150 g de fraises fraîches
    150 g de fraises surgelées, préalablement décongelées
  • 30 g de xylitol
    30 g d'érythritol
  • 400 g de lait écrémé
  • 2 c. à soupe de son d'avoine
  • 60 g de flocons d'avoine
  • 100 g de myrtilles (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 95 mg
Białko 15 g
Kalorie 1426 kJ / 338 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 9.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 57.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...