Porridge au coulis de fraises
TM6 TM5

Porridge au coulis de fraises

4.6 (52 oceny)

Składniki

  • 150 g de fraises fraîches
    lub 150 g de fraises surgelées, préalablement décongelées
  • 30 g de xylitol
    lub 30 g d'érythritol
  • 400 g de lait écrémé
  • 2 c. à soupe de son d'avoine
  • 60 g de flocons d'avoine
  • 100 g de myrtilles (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1426 kJ / 338 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
57.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
9.5 g
Sód
95 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy