Focaccia aux herbes

Focaccia aux herbes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
1 pièce

Składniki

  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 180 g d'eau
  • 250 g de farine de grand épeautre complet
  • 1 c. à café de sel et 6 g
  • 40 g d'huile d'olive et un peu pour le plat
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 4689.3 mg
Białko 39.9 g
Kalorie 5164.9 kJ / 1234.4 kcal
Tłuszcz 46.3 g
Błonnik 30 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 181.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...