Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de mangue surgelée, en morceaux
- 200 g de lait de coco
- 2 citrons verts non traités
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Sorbet à la framboise
15 Min
Shake au chocolat pour une peau éclatante
10min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 min
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15min
Sorbet de fruits rouges
10min