Wersje kompatybilne
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises surgelées
- 200 g de myrtilles surgelées
- 150 g de yaourt nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 13 mg
Alternatywne przepisy
Sorbet à la framboise
15min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3sa
Pains longs noix de pécan et raisins
4j 30 menit
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2j
Glace express mangue et lait de coco
10 min
Sorbet banane et citron vert
10 min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10hod. 15min
Rochers à la banane
15min
Cookies aux peaux de banane
1h 10 min
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15 min
Sorbet de fruits rouges
10 min