Urządzenia i Akcesoria
Chicken katsu curry with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Chicken katsu curry
-
vegetable oil25 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut into slices (1 cm)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
plain flour125 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
panko breadcrumbs100 g
-
egg1
-
chicken breast fillets2
Steamed rice
-
short grain rice350 g
-
water900 g
-
sea salt1 tsp
-
vegetable oil to fry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1465 mg
Białko
52.7 g
Kalorie
5199.5 kJ /
1238 kcal
Tłuszcz
62.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
113.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin pork bowl
45 min
Easy satay chicken
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Nasi goreng
40 min