Urządzenia i Akcesoria
Korean Bo ssam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3255.6 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 godz. 15 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min