Korean Bo ssam

Korean Bo ssam

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Pork
  • pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
    1800 - 2000 g
  • white sugar
    50 g
  • sea salt
    40 g
  • brown sugar
    4 tbsp
  • grapeseed oil
    2 tsp
  • sea salt
    1 tsp
Ginger and spring onion sauce
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    5
  • fresh ginger peeled
    3 cm
  • grapeseed oil
    50 g
  • light soy sauce
    20 g
  • lime juice (see Tips)
    10 g
  • kimchi to serve (see Tips)
  • lettuce leaves of choice to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3255.6 mg
Białko 55.4 g
Kalorie 3775.8 kJ / 902.4 kcal
Tłuszcz 66.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...