Urządzenia i Akcesoria
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
sesame oil plus an extra 4 tsp to serve20 g
-
maple syrup20 g
-
tamari30 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
fresh mixed mushrooms (shitake, Swiss brown, Shimeji)400 g
-
chicken thigh fillet cut into halves600 g
-
black rice or brown rice (see Tips)220 g
-
water1000 g
-
olive oil spray
-
broccolini trimmed and cut into thirds2 bunches
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
toasted sesame seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
707.6 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
2336 kJ /
556.2 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin pork bowl
45 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Turmeric fish
30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Miso salmon broth
40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Soba noodle and tofu salad
35 min