Korean fried chicken
TM6 TM5 TM31

Korean fried chicken

4.9 (249 ocen)

Składniki

Chicken

  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh ginger
  • 70 g plain flour
  • 20 g cornflour
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1000 g chicken winglets

Sauce

  • 5 garlic cloves
  • 10 g fresh ginger
  • 50 g light brown sugar
  • 60 g rice wine vinegar
  • 60 g honey
  • 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
  • 30 g ketchup (see Tips)
  • 15 g dark soy sauce
  • 15 g sesame oil
  • 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
  • 1 tbsp sesame seeds, to garnish
  • 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3819.9 kJ / 909.5 kcal
Białko
43.7 g
Węglowodany
47.3 g
Tłuszcz
63.5 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Błonnik
2.2 g
Sód
1674.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy