Urządzenia i Akcesoria
Korean fried chicken
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken winglets1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
rice wine vinegar60 g
-
light brown sugar50 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
dark soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions/shallots thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1674.9 mg
Białko
43.7 g
Kalorie
3819.9 kJ /
909.5 kcal
Tłuszcz
63.5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Buffalo chicken wings
50 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Buffalo chicken wings
45 min
Sweet and sour pork
40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Krispy fried chicken
25 min