Urządzenia i Akcesoria
Korean fried chicken
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken winglets1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
rice wine vinegar60 g
-
light brown sugar50 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
dark soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions/shallots thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1674.9 mg
Białko
43.7 g
Kalorie
3819.9 kJ /
909.5 kcal
Tłuszcz
63.5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Chilli mussels with risoni
35 min