Urządzenia i Akcesoria
Japanese ramen noodle soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1249.3 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Wonton soup
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Buffalo chicken wings
45 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Chicken Afritada
30 min