Urządzenia i Akcesoria
Japanese ramen noodle soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1249.3 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Bibimbap burrito
45 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min