Urządzenia i Akcesoria
Japanese ramen noodle soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1249.3 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Hoisin pork bowl
45 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Okonomiyaki
30 min