Urządzenia i Akcesoria
Japanese ramen noodle soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1249.3 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Sukiyaki
55 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min