
Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Teriyaki Salmon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
broccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
374.8 kcal /
1567.9 kJ
Białko
29.9 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
25.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
687.1 mg