
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz dried pinto beans
- water to soak
- 4 oz yellow onions in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh optional
lub 1 dried bay leaf optional - 40 oz vegetable stock
- red onions sliced, to garnish
- lime sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 222 kcal / 929 kJ
- Białko
- 12 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Węglowodany
- 42 g
- Błonnik
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 1254 mg