Urządzenia i Akcesoria
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chipotle Mayonnaise
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
lime½
-
egg yolk from a large egg, room temperature1
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned (undrained)1 - 2
-
salt to taste¼ tsp
-
½ oz plain yogurtsour cream½ oz
Cilantro Salsa
-
yellow onion in pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chili powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
lime1
-
fresh cilantro leaves only20 sprigs
Corn
-
water24 oz
-
sweet corn cobs silks and husks removed and cobs cut in half3
-
3 ½ oz cotija cheese, grated, to serve (see Tip)Pecorino cheese grated, to serve (see Tip)3 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
527 mg
Białko
8 g
Kalorie
1356 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Pico De Gallo
15 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Baked Crab Dip
15 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Chicken Marsala
40 min