Urządzenia i Akcesoria
Texas Chili
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
ancho chilies de-stemmed, de-seeded4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 3
-
dried bay leaves2
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves3
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
smoked bacon in pieces (¼ in.)5 oz
-
tomatoes in pieces8 oz
-
beef sirloin cubed (¾ in.)32 oz
-
water8 oz
-
masa harina3 tbsp
-
cilantro chopped, to serve
-
green onions chopped to serve
-
jalapeño peppers sliced, to serve
-
tortillas grilled, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 godz. 15 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
French Onion Soup
1 godz. 10 min