Urządzenia i Akcesoria
Crab Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
701 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Basil Pesto
10 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Boston Clam Chowder
55 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
New England Clam Chowder
45 min
Texas Chili
1 godz. 10 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min