Urządzenia i Akcesoria
Crab Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces
Składniki
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
701 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Caesar Salad
30 Min
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min