Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
lub 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 701 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Spinach and Artichoke Dip
20 分钟
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Ceviche
1h 10min
Pumpkin Pie
5hod.
Pumpkin Pie
5 godz. 50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Baked Crab Dip
15p
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
New England Clam Chowder
45 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min