Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
TM6

Fillet with Rice, Almonds and Cranberries

4.3 (8 ocen)

Składniki

Rice

  • 10 oz basmati rice
  • 27 oz water
  • 8 oz coconut milk
  • 8 oz chicken stock
  • 1 tsp dried ground turmeric
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 ½ oz salted butter, in pieces
  • 3 ½ oz sliced almonds, toasted
  • 2 oz dried cranberries

Sauce, Asparagus and Fillet

  • 25 oz ripe tomatoes, quartered
  • 10 fresh basil leaves, large
  • 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 3 tsp sugar
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz yellow onions, quartered
  • 1 whole beef tenderloin (approx. 30-40 oz)
  • 2 tsp freshly ground black pepper
  • 4 oz salted butter, room temperature
  • 9 oz asparagus, trimmed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3962 kJ / 947 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
56 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Błonnik
6 g
Sód
1566 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy