Urządzenia i Akcesoria
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Rice
-
basmati rice10 oz
-
water27 oz
-
coconut milk8 oz
-
chicken stock8 oz
-
dried ground turmeric1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
salted butter in pieces1 ½ oz
-
sliced almonds toasted3 ½ oz
-
dried cranberries2 oz
Sauce, Asparagus and Fillet
-
ripe tomatoes quartered25 oz
-
fresh basil leaves large10
-
salt divided, plus extra to season, to taste2 tsp
-
sugar3 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions quartered3 ½ oz
-
whole beef tenderloin (approx. 30-40 oz)1
-
freshly ground black pepper2 tsp
-
salted butter room temperature4 oz
-
asparagus trimmed9 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1566 mg
Białko
54 g
Kalorie
3962 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Fish Tacos
45 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min