Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Fettuccini
40 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Green Bean Gremolata
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Southwest Quinoa
40 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min