Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cod Over Greens
40 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Green Bean Gremolata
25 min