Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Shrimp
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Green Bean Gremolata
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min