
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
179 kcal /
749 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Shrimp Sauté
25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Cioppino
55 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Green Bean Gremolata
25 min