Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Shrimp
35min
Steamed Asparagus
35min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp Scampi
40min
Maple and Mustard Salmon
20min
Shrimp Sauté
25min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Lemony Green Beans
20min
Green Bean Gremolata
25min