Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 2 tbsp capers, drained
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz lemon juice
- 20 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish
- lemon zest, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Mushroom Fettuccini
40min
Tuna Tartare
40min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Green Bean Gremolata
25 Min
Avocado Tuna Boats
30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min