
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
shallots halved2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 oz
-
vegetable stock7 oz
-
white wine1 oz
-
fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini8 oz
-
yellow squash8 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice½ oz
-
capers drained2 tbsp
-
fresh dill to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
345 kcal /
1443 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min