Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
shallots halved2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 oz
-
vegetable stock7 oz
-
white wine1 oz
-
fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini8 oz
-
yellow squash8 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice½ oz
-
capers drained2 tbsp
-
fresh dill to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Turkey Chili
45 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min