Hiboux en fromage

Hiboux en fromage

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de minibretzels salés
  • 100 g de fromage à tartiner
  • 40 g de beurre doux
  • 2 c. à café de paprika doux en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 200 g de camembert coupé en morceaux (2 cm)
  • 1 concombre coupé en rondelles (0,5 cm)
  • 1 carotte coupée en rondelles (0,5 cm) et en bâtonnets (1 mm x 3 cm)
  • 4 olives dénoyautées coupées en rondelles
  • 1 poivron rouge coupé en triangles (1 cm)
  • 12 pignons de pin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238.3 kcal / 997.2 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Sód 429.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...