Urządzenia i Akcesoria
Fontainebleau aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
500 g de faisselle
-
600 g de pommes coupées en morceaux
-
40 g de sucre vanillé maison
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1437.5 kJ /
344.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Paris-Deauville
12 godz.
Flan pâtissier aux prunes
2 godz. 5 min
Poires duchesse
12 godz. 25 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 godz.
Trifle à la rhubarbe
2 godz. 45 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Gratin d'abricots au pralin
30 min
Îles flottantes, crème à la menthe
2 godz. 10 min