Urządzenia i Akcesoria
Fontainebleau aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
500 g de faisselle
-
600 g de pommes coupées en morceaux
-
40 g de sucre vanillé maison
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1437.5 kJ /
344.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pasteras aux pommes
25 min
Le milhassou
2 godz.
Mousse de framboises à la verveine
10 min
Poires duchesse
12 godz. 25 min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1 godz. 5 min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 godz.
Paskha (Entremets au fromage blanc)
24 godz.
Gratin d'abricots au pralin
30 min
Coulants au citron
1 godz.
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Gâteau aux poires
50 min