Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de faisselle
- 600 g de pommes, coupées en morceaux
- 40 g de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1437.5 kJ / 344.7 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 243 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe d'alpage
40 Min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 Std. 15 Min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Le vendômois
5h
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 Min
Pasteras aux pommes
25min
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3h 40min
Le milhassou
2 Std.
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 Std.