Urządzenia i Akcesoria
Fontainebleau aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
500 g de faisselle
-
600 g de pommes coupées en morceaux
-
40 g de sucre vanillé maison
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1437.5 kJ /
344.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 godz.
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 godz.
Crème brûlée à la bergamote
3 godz. 40 min
Poires duchesse
12 godz. 25 min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1 godz. 25 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Bûche de la mer
13 godz.
Parfait glacé au chocolat
12 godz. 20 min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 godz.
Paris-Deauville
12 godz.
Pasteras aux pommes
25 min
Mousse aux pommes
40 min