Gratin d'abricots au pralin

Gratin d'abricots au pralin

4.2 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de noisettes décortiquées
    40 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de lait concentré sucré
    200 g
  • œufs
    3
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • d'oreillons d'abricot surgelés préalablement décongelés
    480 g
    480 g d'oreillons d'abricot au sirop, en conserve, égouttés (1 grosse boîte)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 445.5 kcal / 1865.3 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 65.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 96.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...