Velouté de courgettes au fromage frais

Velouté de courgettes au fromage frais

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Huile aux herbes
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de basilic frais (env.10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de persil frais (env.10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de sel
    1 pincée
Soupe
  • d'oignons fanes en morceaux (2 cm)
    120 g
  • gousse(s) d'ail
    1 - 2
  • de courgettes en morceaux (3 cm)
    600 g
  • d'eau
    750 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de persil frais (env.10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de basilic frais (env.10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de fromage à tartiner au poivre
    150 g
    150 g de fromage à tartiner, nature

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 364 kcal / 15114 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...