Purée de chou-fleur
TM6

Purée de chou-fleur

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 30 g de parmesan, en morceaux
  • 680 g de bouquets de chou-fleur
  • 2 gousses d'ail
  • 45 g d'eau
  • ½ c. à thé de sel, selon le goût
  • 1 pincée de poivre noir moulu, selon le goût
  • 1 c. à soupe de ghee (voir Conseil)
  • ciboulette fraîche ciselée, pour garnir

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
434.9 kJ / 104 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
3.5 g
Sód
445.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy