Urządzenia i Akcesoria
Purée de courge en réserve
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1000 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
1000 g de courge (par ex. butternut) pelée, en morceaux (3 cm),
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Białko
10 g
Kalorie
1880 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blancs en neige
5 Min
Purée de pommes de terre
45 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Risotto
30 Min
Compote de pommes
20 Min
Purée de courgette
15 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Compote de pommes
20 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Purée de topinambours
40 Min
Velouté courge-coco
45 Min
Purée de patates douces
1 Std.