![Purée de courge en réserve Purée de courge en réserve](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84E8E922-D8A9-4A79-8499-2EC8B66AAB2A/Derivates/8173dfd0-aa1b-4a53-bcd4-886ec631fe4d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1000 g de courge (par ex. butternut) pelée, en morceaux (3 cm),
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 1880 kJ / 450 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 120 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Mayonnaise
5min
Bouillie de riz complet au brocoli et à la viande de dinde
1h
Purée de patates douces
1h
Purée de pommes de terre
45min
Bouillie pomme-poire-banane
20min
Purée de courgette
15min
Bouillie betterave-pomme de terre à la viande de bœuf
30min
Blancs en neige
5min
Gratin de chou-fleur
55min
Patates douces et lentilles
40min
Compote de pommes
20min
Bouillie carotte-pomme de terre
30min