
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
350 g bulw kopru włoskiego pokrojonych na kawałki
-
250 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
40 g pora tylko biała część, pokrojona na kawałki
-
30 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia
-
500 g wody
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
-
sól do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
192 kcal /
804 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1024 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKO I PROSTO
10 Przepisów
Polska
Polska