
Urządzenia i Akcesoria
Zielona zupa minestrone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście4 gałązki
-
bazylii, świeżej tylko liście4 gałązki
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
ząbek czosnku1
-
wody750 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
ziemniaków pokrojonych na 3 cm kawałki250 g
-
zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonych na 3 cm kawałki200 g
-
cukinii pokrojonej na 2 cm kawałki250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
189 kcal /
791 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA WEGE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50 min
Cytrynowa zupa z jarmużem i białą fasolą
55 min
Zupa pomidorowa z ryżem, soczewicą i szpinakiem
30 min
Szybka zupa ratatouille
30 min
Egejska zupa warzywna
50 min
Zupa fasolowa z oliwą pietruszkowo-cytrynową
50 min
Zupa ziemniaczana z fasolką szparagową i cielęciną
1 godz.
Zupa warzywna z miętowym pesto
30 min
Wiosenna zupa minestrone
50 min
Toskańska zupa fasolowa
50 min
Gulasz warzywny z białą fasolą
35 min
Zupa z kalarepy
1 godz.