
Urządzenia i Akcesoria
Śródziemnomorskie kaszotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
orzeszków piniowych40 g
-
cebuli szalotki pokrojonej w ćwiartki70 g
-
oliwy z oliwek (patrz wariant)30 g
-
kaszy jęczmiennej perłowej grubej250 g
-
białego wina, wytrawnego80 g
-
wody750 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM wegańskiego1 łyżeczka
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu białego, mielonego2 szczypty
-
tymianku, suszonego¾ łyżeczki
-
cukinii pokrojonej w 0,5 cm półplastry400 g
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych, pokrojonych w 0,5 cm paski50 g
-
migdałów, w płatkach50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
344.7 kcal /
1439.2 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYCĄCE DANIA
10 Przepisów
Polska
Polska