Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 œuf
- fleur de sel, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1018.5 kJ / 243.3 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1201.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Lasagne à la butternut
2 Std.
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Courge butternut farcie au poulet
1小时 15 分钟
Röstis de carottes et pommes de terre
40min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30min
Nuggets de poulet, purée de patates douces
1 godz. 5 min
Risotto au potimarron
1小时
Courge spaghetti façon carbonara
1小时 15 分钟
Crumble à la courge butternut et au comté
1 Std. 10 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min