Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté, en petits dés
- 300 g de courge butternut, en morceaux
- 8 œufs
- 70 g de crème fraîche
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- huile, pour les moules
- 500 g d'eau bouillante
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 490 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Wraps au jambon et au fromage
1h 30min
Röstis de carottes et pommes de terre
40min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 Min
Pancakes aux épinards
30 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Röstis de courge et pomme de terre
35 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min