Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté, en petits dés
- 300 g de courge butternut, en morceaux
- 8 œufs
- 70 g de crème fraîche
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- huile, pour les moules
- 500 g d'eau bouillante
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 490 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
Röstis de carottes et pommes de terre
40 min
Muffins salés mozza, aubergine et lardons
45 min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 godz. 10 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min